Blog

Breaking: Nieuwe versie van onze makelaar plugin die geschikt is voor Realworks - 4.0

Door op | in Weblog

Vier jaar na de - tot nu toe - grootste release van onze WordPress Makelaars plugin (geschikt voor Realworks), hebben we wederom goed en groot nieuws. De WordPress plugin krijgt een major update. We zijn beland bij 4.0!

Lang geduurd

Het heeft lang geduurd voordat we een update van dit formaat hebben uitgebracht en dat heeft er eenvoudigweg alles mee te maken dat de plugin 'gewoon goed was'. Dat klinkt misschien wat arrogant, aangezien het onze eigen plugin is, maar de overgang van versie 2 naar versie 3 is dusdanig lang voorbereid, dat we onder de motorkap een basis hebben neergezet die nog steeds voldoet aan de eisen die we vandaag de dag stellen aan de plugin

Het is dan ook niet zo dat de plugin op een andere wijze werkt en/of een andere benadering heeft in het verwerken van de data. Oftewel; de engine waar we zo graag over vertellen, zit nog steeds onder de motorkap =)

Wat dan wel?

Maar wat is er dan wel veranderd dat we het hebben over zo'n grote update? API support! De plugin kan nu overweg met de nieuwe Realworks API voor wonen, BOG en nieuwbouw.

We hebben over de API support en de manier waarop de plugin geüpdatet kan worden een apart artikel geschreven overigens. Met name omdat het uitbrengen van API support niet backwards compatible is en de overgang van versie 3.0 naar versie 4.0 niet slechts een druk op de knop is.

Kleine veranderingen, grote impact

De update betreft overigens niet alleen API support. Er zijn nog een aantal kleine tweaks die we hebben doorgevoerd en absoluut het vermelden waard zijn.

Zo hebben we voorbereidende ondersteuning ingebouwd voor POST requests voor o.a. het versturen van feedback naar het Realworks CRM. Op de lange termijn houdt dit in dat het verzenden van data naar Realworks in de toekomst vanuit ons in ieder geval mogelijk is.

Updaten, vragen en/of support?

Heb je naar aanleiding van deze update nog vragen? Wil je overstappen of heb je ondersteuning nodig tijdens het overstappen? Laat het ons weten. Je kunt ons mailen via info@tussendoor.nl of bellen op 058 711 09 16.