profile image

Iwan Wijkstra

Planning & Communicatie

01 mei 2024 11:09

Laatste update: 02 mei 2024 11:37

WPML voor WordPress Makelaar plugin

De WPML add-on nu Plug & Play

We hebben weer een dijk van een update doorgevoerd voor onze WordPress Makelaar plugin, met WPML in de hoofdrol. Deze update maakt het namelijk nog eenvoudiger om je overzicht- en aanbodpagina's te vertalen met behulp van onze WPML add-on voor de Makelaar plugin. Waar we voorheen nog enig maatwerk moesten toepassen om de add-on te integreren, is deze add-on nu volledig Plug & Play voor de Makelaar plugin geschikt voor Realworks.

Makelaarswebsite vertalen

De WPML integratie met onze WordPress Makelaar plugin is al jaren een veelgevraagde en populaire optie. Is jouw kantoor gevestigd in een internationale stad of help je geregeld expats of internationale bedrijven? Dan is de WPML add-on een ontzettend handige en gebruiksvriendelijke oplossing om het aanbod op je website te vertalen.

Verbeterde WPML compatibiliteit

Dankzij deze update is de WordPress Makelaar plugin nog beter compatibel met WPML. Hierdoor is de WPML addon voor de Makelaar plugin geschikt voor Realworks al Plug & play te gebruiken.

Backend mockup wpml addon
Caption komt hier

WordPress Makelaar plugin update 4.5.0

Naast de verbeterde compatibiliteit met WPML is er nog een feature toegevoegd. Wanneer het volledige bijwerkproces is afgerond dan wordt er een ‘updatet’ event gestuurd. Hierdoor kunnen programmeurs nog eenvoudiger inhaken op events en functionaliteit hierop uitvoeren. 

Tot slot hebben we enkele velddefinities gecorrigeerd voor BOG en Nieuwbouw. Bekijk hier de changelog van deze update.