profile image

Rick de Jong

Strategie

09 oktober 2022 12:16

WordPress Makelaar Plugin

Versie 4.2.0

Versie 4.2.0 van onze makelaars plugin die geschikt is voor Realworks is uitgebracht. De makelaars plugin die geschikt is voor Realworks zorgt er voor dat makelaars die gebruik maken van Realworks automatisch hun aanbod kunnen synchroniseren met WordPress.

Doordat aanbod automatisch gesynchroniseerd wordt, beschik je als makelaar altijd over actueel aanbod op je website, bespaar je veel tijd en voorkom je fouten bij het overnemen van gegevens van objecten.

Voordeel Makelaar koppeling

Een ander voordeel van de makelaars koppeling voor WordPress is dat je data zelf beheert in je WordPress database. Hierdoor heb je volledige vrijheid in de weergave van je objecten. Wil je meer informatie over de makelaars plugin voor Realworks, kijk dan op de plugin pagina.

De volledige release notes voor deze update zijn hier te vinden:

#### 4.2.0 (9 oktober 2022)
* Nieuwe instellingsmogelijkheden om toekomstige en vertrouwelijke objecten wel of niet binnen te halen.
* Er kan worden ingesteld welke type media moet worden gedownload (alleen aan te passen via geavanceerde configuratie).
* Aanpassingen aan een aantal velddefinities om taalfouten en ontbrekende data op te lossen.
* De administratiepagina met bijwerkmomenten geeft een overzicht van de hoeveelheid logging data en de mogelijkheid om deze gegevens te verwijderen.
* Voorkomt een probleem waarbij bijwerkmomenten oneindig open konden blijven staan indien er een probleem was opgetreden. Bijwerkmomenten worden nu automatisch afgesloten na 5 minuten inactiviteit.
* Probleem verholpen waarbij velden van type _float_ onterecht als gewijzigd werden aangemerkt tijdens ieder bijwerkmoment.
* Voorkomt een probleem waarbij het gebruik van de `Countable` implementatie van `SearchBuilder` het aantal zoekresultaten blijvend aanpast.

Direct bestellen of meer informatie opvragen?

Vragen? Tips? Of ondersteuning nodig? Tijdens of na de installatie van de plugin staan wij voor je klaar. Zowel telefonisch als per e-mail! Hier vind je onze contactgegevens.

Makelaar plugin geschikt voor Realworks

De WordPress makelaar plugin geschikt voor Realworks