Makelaar

Alles met betrekking tot onze WordPress Makelaars plugins (geschikt voor de CRM-pakketten van Realworks / Venum / Eyemove en van Goes en Roos ) vind je hier. Voorbeeld code, veel gestelde vragen en voorbeelden uit de handleiding. Onmisbaar voor onze plugin-gebruikers.
Sinds begin 2019 heeft de WordPress Makelaars plugin ondersteuning voor de API van Realworks. Een van de key-features van de API koppeling is dat er vaker dan 1x per dag bijgewerkt mag worden. In deze handleiding nemen we je mee om de instellingen zo..
Als ontwikkelaar en uitgever van de Kolibri WordPress plugin krijgen wij regelmatig de vraag hoe men hun koppeling met de Kolibri plugin tot stand brengt. Hoewel deze informatie ook op de website van Wazzup te vinden is, nemen we je hier graag mee in..
Maak je gebruik van onze WordPress Makelaars plugin (geschikt voor Realworks API)? Tof! Het kan echter in sommige gevallen voorkomen dat gebruikers van de API koppeling alles goed hebben opgeslagen, maar de plugin geen woningen verwerkt. In deze..
We hebben onlangs een handleiding geschreven over het verkrijgen van een Realworks API token. Dit keer nemen we je graag mee in de werkwijze om deze API token op te slaan in de WordPress Makelaars plugin.Ik ga er in deze handleiding van uit dat..
Je hebt het ongetwijfeld meegekregen. Realworks geeft geen XML koppeling meer uit, maar is overgestapt op de API. In onderstaande leggen we je graag uit hoe je in het CRM van Realworks de API in kunt schakelen / aan kunt vragen. Let wel; wij zijn..
Onlangs heeft Google een aantal wijzigingen doorgevoerd in haar Google Maps-diensten. Zo is er een nieuwe prijsstructuur, die gebruikmaakt van een 'pay as you go'-model. Dit heeft er in geresulteerd dat Google Maps standaard niet meer werkt op..
Maak je gebruik van een van onze makelaar plugins en krijg je een foutmelding zodra je woningen wilt ophalen via het XML bestand? Dat is natuurlijk vervelend, maar gelukkig is de oplossing vaak eenvoudig. De foutmeldingen kunnen bijvoorbeeld zijn..
Ben je gebruiker van een van onze makelaar plugins en beschik je over een demo-data bestand (bijvoorbeeld woningen.xml), dan kun je deze handmatig verwerken. Omdat het soms even zoeken kan zijn waar en hoe je dit precies doet, hebben we..
Stel; je wilt een website opzetten voor diverse makelaars en/of kantoren, maar wilt alleen woningen tonen vanaf een specifiek bedrag. Een soort Funda voor exclusieve woningen. Of je wilt voor je eigen makelaars kantoor alleen woningen tonen vanaf 50...
Als je gebruik maakt van een van onze makelaar plugins, heb je onderstaande code misschien ook al gezien in de bijgeleverde documentatie. Het aanpassen van waardes in de plugin.Waarom?Het aanpassen van de waardes kan handig zijn voor de..

Kom je er niet uit en heb je hulp nodig?