Makelaar

Alles met betrekking tot onze makelaars plugins (Realworks / Venum / Eyemove en van Goes en Roos ) vind je hier. Voorbeeld code, veel gestelde vragen en voorbeelden uit de handleiding. Onmisbaar voor onze plugin-gebruikers.
Onlangs heeft Google een aantal wijzigingen doorgevoerd in haar Google Maps-diensten. Zo is er een nieuwe prijsstructuur, die gebruikmaakt van een 'pay as you go'-model. Dit heeft er in geresulteerd dat Google Maps standaard niet meer werkt op..
Maak je gebruik van een van onze makelaar plugins en krijg je een foutmelding zodra je woningen wilt ophalen via het XML bestand? Dat is natuurlijk vervelend, maar gelukkig is de oplossing vaak eenvoudig. De foutmeldingen kunnen bijvoorbeeld zijn..
Ben je gebruiker van een van onze makelaar plugins en beschik je over een demo-data bestand (bijvoorbeeld woningen.xml), dan kun je deze handmatig verwerken. Omdat het soms even zoeken kan zijn waar en hoe je dit precies doet, hebben we..
Stel; je wilt een website opzetten voor diverse makelaars en/of kantoren, maar wilt alleen woningen tonen vanaf een specifiek bedrag. Een soort Funda voor exclusieve woningen. Of je wilt voor je eigen makelaars kantoor alleen woningen tonen vanaf 50...
Als je gebruik maakt van een van onze makelaar plugins, heb je onderstaande code misschien ook al gezien in de bijgeleverde documentatie. Het aanpassen van waardes in de plugin.Waarom?Het aanpassen van de waardes kan handig zijn voor de..
De kans is groot dat je een van onze makelaar plugins gebruikt voor de betere vindbaarheid. Los van de (betere en mooiere) uitstraling via onze plugins, is SEO een van de grootste voordelen van de plugin.We zijn dan ook continu bezig om de plugin..
Je hebt het onlangs al kunnen lezen in een van onze blogs: het is tegenwoordig mogelijk om in de slug van de woningen, via de makelaar plugins, een provincie te gebruiken. Het gebruik van een provincie in de slug biedt SEO-technisch voordelen,..
Wederom een kleine tip voor gebruikers van de Realworks WordPress plugin van Tussendoor. Zo af en toe krijgen we de vraag welke code exact gebruik dient te worden om Google Streetview in te laden, naast dat dit in de nieuwe handleiding terug te..
De Realworks WordPress plugin is een plugin die bij Tussendoor wordt afgenomen door twee klantgroepen. Makelaars en collega website-bouwers/reclamebureaus. Veel website-bouwers nemen de plugin af, omdat ze vanuit hun eindklant (de makelaar) de..
De Realworks WordPress plugin is een plugin die bij Tussendoor wordt afgenomen door twee klantgroepen. Makelaars en collega website-bouwers / reclamebureaus. Veel website-bouwers nemen de plugin af, omdat ze vanuit hun eindklant (de makelaar) de..

Kom je er niet uit en heb je hulp nodig?