Blog

Tussendoor wijzigt naam van haar makelaar plugin(s)

Door op | in Nieuws

Naamswijziging: “Realworks WordPress Plugin” heet voortaan “WordPress Makelaars plugin” (geschikt voor Realworks). De plugin die Tussendoor voorheen uitbracht onder de naam “Realworks WordPress Plugin”, wordt per februari 2020 aangeboden onder de naam: “WordPress Makelaars plugin” (geschikt voor Realworks).

Transparantie

Tussendoor heeft gekozen voor deze naamswijziging om duidelijkheid te verschaffen over de eigenaar van de plugin. Met de oorspronkelijke naam kon wellicht de suggestie ontstaan dat de plugin door Realworks zelf aangeboden wordt of dat Tussendoor een samenwerking heeft met Realworks. Dat is niet het geval. De “WordPress Makelaars plugin” is enkel en alleen een product van Tussendoor. Hoewel Tussendoor geen samenwerkingsverband heeft met Realworks, is de plugin wél geschikt voor dit CRM-pakket.

Functionaliteiten blijven gelijk

Los van de naamswijziging blijft de werking van de plugin hetzelfde. De “WordPress Makelaars plugin” blijft een solide oplossing voor makelaars die gebruik maken van het Realworks-systeem in combinatie met WordPress. De “WordPress Makelaars plugin” plaatst automatisch het aanbod uit Realworks op de WordPress-site. Dit zorgt ervoor dat de website van de makelaar altijd is voorzien van een up-to-date aanbod.

Meer weten over de WordPress Makelaars plugin? Bezoek dan de plugin-pagina.