Alfred Bakker

Makelaarskantoor Alfred Bakker uit Haren en Tussendoor werken al enige jaren op een prettige manier samen. Alfred Bakker, het makelaarskantoor, heeft medio 2011 gebruik gemaakt van de WordPress Makelaars plugin (geschikt voor Realworks) van Tussendoor en sindsdien zijn steeds meer diensten van Tussendoor voor Alfred Bakker ingezet.

De oude website van Alfred Bakker makelaars was niet door Tussendoor ontwikkelt. Er was in de afgelopen jaren een grote ruimte ontstaan om een nieuwe online-slag te maken. Alfred Bakker Makelaars en Tussendoor zijn met elkaar om tafel gegaan om te bespreken waar de nieuwe kansen liggen en wat Tussendoor hierin voor Alfred Bakker Makelaars kan betekenen.

Alfred Bakker richt zit op het hogere segment in de huizenmarkt en wil zich onderscheiden van andere makelaars. Uitstraling en gebruikersgemak staan hierbij centraal en dat is aan het eindresultaat te zien. De nieuwe website van Alfred Bakker straalt kwaliteit uit, is helder van opzet en overzichtelijk. Alle objecten en woningen die aangeboden worden door Alfred Bakker Makelaars, worden - letterlijk en figuurlijk - mooi in kaart gebracht.

De website wordt wederom versterkt door de WordPress Makelaars plugin van Tussendoor en deze wordt optimaal benut. Alle woningen worden dagelijks gesynchroniseerd en op een prachtige manier gepresenteerd. Zoeken op basis van een Google Map wordt gecombineerd met het zoeken via een raster. De zoekresultaten worden live bijgewerkt en in een oogopslag heb je direct alle belangrijke informatie beschikbaar.

Alfred Bakker MakelaarsAlfred Bakker Makelaars

Detail pagina

De detailpagina van Alfred Bakker gaat vervolgens verder met het "vertellen" over de woning. Alle media die beschikbaar is, kan worden ingezet. Een fotogalerij, video's, 360-graden foto's, plattegronden en brochures. Alles wordt op een logische en rustige manier getoond op de woningpagina.

Wil de bezoeker/.geïnteresseerde meer informatie over de woning? Dan kun je direct telefonisch contact opzetten via de Call-me-Now oplossing die is opgezet in samenwerking met Verbonden. De woning doorgeven aan een bekende? Dat kan via e-mail, maar ook via Whatsapp!

Magazine

Naast de woningen is ook het Alfred-Magazine aanwezig op de site. Je bladert vanuit de WordPress' basis eenvoudig door de magazines en kunt je ook aanmelden op de Magazine-nieuwsbrief om op die manier direct zodra het magazine uitkomt deze in je mailbox te ontvangen.

Helemaal van deze tijd

De website van Alfred Bakker voldoet aan alle standaarden van deze tijd. Microdata wordt ingezet voor een optimalisatieslag in Google, het SSL certificaat straalt betrouwbaarheid uit, maar dient eveneens als kleine optimalisatieslag, natuurlijk is de site responsive en beschikt deze over koppelingen met mail, VoIP en WhatsApp.

Interesse?

Heb jij naar aanleiding van deze case ook interesse in een volledige maatwerk website oplossing? We horen het graag. Gebruik hiervoor ons contactformulier of bel ons via 058 711 09 16 , we denken graag met je mee.

Alfred Bakker MakelaarsAlfred Bakker Makelaars
Alfred Bakker MakelaarsAlfred Bakker Makelaars
Alfred Bakker MakelaarsAlfred Bakker Makelaars
Alfred Bakker MakelaarsAlfred Bakker Makelaars
Alfred Bakker MakelaarsAlfred Bakker Makelaars