Tussendoor en de Staat: European Sports for All Games

Nadat we onlangs Sport Fryslan hebben opgeleverd, in samenwerking met de Staat van Creatie, werden we weer uitgenodigd bij Sport Fryslan voor de ontwikkeling van European Sports for All Games 2018. Door de fijne samenwerking hebben we deze wederom uit mogen voeren met de Staat.

Vanuit 20 landen, verspreid over heel Europa, worden door meer dan 200 deelnemers meer dan 50 sporten beoefend. Dit alles gebeurt in de periode van 3 t/m 7 augustus. Dit valt natuurlijk prachtig binnen 2018, waarin Leeuwarden de Culturele Hoofdstad is. Friesland is dan ook trots om via onze 'eigen' Friese cultuursporten de diverse Europese traditionele sporten met elkaar te mogen verbinden.

Internationaal

Wat is belangrijk als je een website ontwikkelt voor een dergelijk evenement? Uiteraard wil je dat iedereen de website begrijpt en kan lezen. De website is dan ook, logischerwijs, meertalig opgezet. De basis van de website is Engels en deze is uitgebreid met de Nederlandse taal.

ESFAG 2018ESFAG 2018


Verder beschikt de website over een maatwerk oplossing om het programma op eenvoudige wijze in kaart te brengen. Zo kun je op een intuïtieve manier door de agenda heen scrollen en vind je per dag het programma en de speelplaatsen van de sport. Wil je meer informatie? Dan klapt deze eenvoudig uit, zonder dat je de programma pagina hoeft te verlaten.

Ook hebben we een eenvoudige koppeling opgezet met Google Maps, zodat bezoekers altijd hun weg en route naar het evenement kunnen vinden.

Sport Fryslan

Scherpe kijkers zullen eveneens zien, dat de website gebaseerd is op de nieuwe website van SportFryslan. Om één lijn aan te houden, hebben we gekozen voor een kleine rebrand qua kleuren, maar verder eenzelfde basis aan te houden. Op deze manier hebben bezoekers een vertrouwd gevoel als ze van de ene naar de andere website navigeren.

De sporten

Ben je benieuwd welke sporten en deelnemers allemaal aanwezig zijn? Neem dan eens een kijkje op de deelnemers pagina (https://sportsforall2018.eu/verhaal-van/deelnemer/). Ook dit is een maatwerk oplossing, waarbij elke sport en deelnemer uitklapbaar is als kaart. Ook dit zorgt ervoor dat je de pagina niet hoeft te verlaten om meer informatie op te vragen. Handig op desktop, ideaal op mobiel.

Interesse?

Ben je ook geïnteresseerd in een samenwerking of wil je een online inhaalslag maken? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag! Je kunt ons bereiken via 058 711 0916 , info@tussendoor.nl of via onze website-chat.

ESFAG 2018ESFAG 2018
ESFAG 2018ESFAG 2018
ESFAG 2018ESFAG 2018
ESFAG 2018ESFAG 2018
ESFAG 2018ESFAG 2018