Wordcamp, work @ camp

Door op | in Featured

Dit jaar vindt WordCamp plaats in Wenen, Oostenrijk. Een aantal van onze collega's wilde hier dolgraag naartoe en na het aanschaffen van de WordCamp-tickets, ontstond het idee om WordCamp/Wenen te combineren met het - jaarlijks terugkerende - team-uitje. Zo gezegd, zo gedaan.

Working in Vienna

De insteek van het teamuitje is om, samen met onze partner Verbonden, een volledige werkweek door te brengen in Wenen. Het bestaat dus uit een werkweek, WordCamp en natuurlijk de nodige dosis gezelligheid. Omdat zowel Verbonden als Tussendoor vaak pretendeert dat je met haar VoIP diensten locatie onafhankelijk kunt werken, is dit voor beide bedrijven direct een leuke case.

The trip

Zondag 19 juni zijn we, volgepakt met laptops, routers, netwerkkabels, stekkerdozen, toestellen en een klein beetje kleding, rond de klok van zes uur in de ochtend vetrokken richting Wenen. Een kleine 12 uren later zijn we veilig aangekomen en direct begonnen met het inrichten van onze werkplek en aansluiten van de nodige apparatuur. Maandag 20 juni 2016 om stipt 09.00 uur mogen klanten namelijk geen enkele hinder vinden van onze reis en moet onze bereikbaarheid even goed zijn zoals gebruikelijk.

Vanuit wenen doe ik graag iedereen de groeten en de komende dagen kun je van ons op Tussendoor & Facebook de nodige blog's en updates verwachten. Wil je op de hoogte blijven van onze remote week, houd onze site en Facebook pagina dan goed in de gaten.

Ook van Wordcamp kun je vrijdag en zaterdag de nodige nieuwtjes, blogs en updates verwachten.

Tussendoor richt werkplek Wenen inTussendoor richt werkplek Wenen in